trouwambtenaar-martin-elbertsen

Brenda & Henk

Beste Martin, Wij hebben de ceremonie als zeer positief ervaren. De kennismaking vonden we beiden zeer ontspannen en relaxed, met ruimte voor een lach en een traan. Erg leuk om te zien hoe je vanuit dat gesprek een hele fijne ceremonie hebt samengesteld. Onze gasten hebben het als een zeer persoonlijk verhaal ervaren. Buiten dit alles moeten wij zeggen dat jij als mens een zeer fijne persoonlijkheid hebt en hiermee heel flexibel kunt inspelen op de wensen van de bruid en bruidegom. Hartelijke groet, Brenda en Henk

Mo & Floor

Martin heeft ons en onze gasten met passende woorden en mooie anekdotes weten te raken. Al tijdens het eerste gesprek voelden we dat Martin oprecht betrokken was bij en geïnteresseerd was in ons verhaal. Tijdens een prachtige, kleinschalige ceremonie heeft hij ons en de gasten meegenomen en ons verhaal op een originele manier, met hier en daar wat humor, verteld. Het was een prachtige dag!

Niels en Henrieke

Op 7-mei-21 zijn wij getrouwd onder toeziend oog van Martin Elbertsen. Hij had een hele leuk en creatieve ceremonie in elkaar gezet, met verrassende elementen en interactie met de gasten in de zaal. Wat een hoop heeft hij kunnen halen uit één gesprek met ons en een paar mailtjes. Je krijgt het gevoel dat alles mogelijk is en je kan je ceremonie geheel naar wens invullen. Wij raden Martin dan ook zeker aan als BABS. Met vriendelijke groet, Niels en Henrieke

Richard & Annick

Ha Martin, het gaat goed met ons en genieten volop van het getrouwde leven. We hebben de ceremonie als zeer bijzonder ervaren! We hebben veelpositieve reacties gehad op de ceremonie. Een van de reacties die ons is bijgebleven is die van de videograaf. Die aangaf de tranen in zijn ogen te hebben gehad, dat was hem een keer eerder overkomen en dat was op zijn eigen bruiloft. Ik denk dat, dat heel veel zegt over de bijzondere wijze waarop jij de ceremonie vorm hebt gegeven. We zijn je enorm dankbaar hiervoor! Je hebt niet alleen ons, maar vele van onze gasten weten te ontroeren met je prachtige woorden die dag. Een moment om nooit meer te vergeten! Ongelofelijk veel dank voor je inzet en mooie woorden. Wat hebben we mede dankzij jou een prachtige dag gehad.

Anthon en Johanneke

De ceremonie hebben we als zeer prettig ervaren. Het was een goede mix van leuke anekdotes en een serieuze toon. Van de gasten hebben we positieve reacties gehad. Kennelijk was u vernieuwend voor het publiek dat aanwezig was. Dat moet u overigens als een compliment zien. Onze ouders stelden, zoals u al verwachtte, het zeer op prijs dat ze persoonlijk genoemd werden in de omschrijving die wij van ze hadden gegeven. We hebben samen nog nagedacht of er dingen waren die we graag anders gezien hadden, maar geen van ons beiden kon iets bedenken. Nogmaals, we hebben een hele mooie dag gehad met een hele mooie ceremonie, waarvoor hartelijk dank.