Je bekijkt nu Richard & Annick

Richard & Annick

Ha Martin, het gaat goed met ons en genieten volop van het getrouwde leven. We hebben de ceremonie als zeer bijzonder ervaren! We hebben veelpositieve reacties gehad op de ceremonie. Een van de reacties die ons is bijgebleven is die van de videograaf. Die aangaf de tranen in zijn ogen te hebben gehad, dat was hem een keer eerder overkomen en dat was op zijn eigen bruiloft. Ik denk dat, dat heel veel zegt over de bijzondere wijze waarop jij de ceremonie vorm hebt gegeven. We zijn je enorm dankbaar hiervoor! Je hebt niet alleen ons, maar vele van onze gasten weten te ontroeren met je prachtige woorden die dag. Een moment om nooit meer te vergeten! Ongelofelijk veel dank voor je inzet en mooie woorden. Wat hebben we mede dankzij jou een prachtige dag gehad.